Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
4 juli 2023

Case study over onze klant bunq

FuseLogic

Identity Management voor bunq

Wat te doen als de bestaande oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer de snelheid van de business niet meer kunnen bijhouden? bunq bank schakelde Okta en FuseLogic in voor een Identity Management-oplossing inclusief SSO, MFA en Advanced Server Access.

Een nieuw fundament voor identities in slechts twee weken

Met ondersteuning van FuseLogic implementeerde bunq Okta in slechts twee weken. Na de koppeling met het HR-systeem en de belangrijkste apps met Single Sign-On (SSO) en Multi-Factor Authenticatie (MFA) zette het team Lifecycle Management in om de applicatieprovisioning te automatiseren, evenals Advanced Server Access om toegangsrechten voor ontwikkelaars te automatiseren.

Case studies

Zowel Okta als FuseLogic hebben een case study over dit succesvol en snel verlopen project gepubliceerd. Een citaat uit de Okta case: To make sure bunq has a scalable system that takes into account all of the company’s applications and compliance requirements, bunq began rolling out Okta step by step, starting by integrating it into the company’s HR system, with professional services support from FuseLogic, one of the most highly rated Okta partners in EMEA.

Meer weten?

Klik hier voor de FuseLogic case study, of lees verder op de Okta-website (Engelstalig).

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.