Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
23 maart 2020

FuseLogic corona update

FuseLogic

Uiteraard is ook FuseLogic vanwege de huidige omstandigheden genoodzaakt om alle fysieke marketing-, relatie- en salesevenementen en bijenkomsten uit te stellen. Omdat onze IAM-projecten voor een belangrijk deel cloud IAM-projecten zijn, kunnen deze in veel gevallen zonder problemen worden gecontinueerd met remote consulting.

We zien dit ook als een kans om onze klanten en relaties online op de hoogte te houden. Wij zullen ons daarom focussen op het verder digitaliseren van onze klantcontacten. Dat betekent meer focus op online meetings, webinars, onze website en uiteraard ook LinkedIn.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IAM, CIAM, Okta en FuseLogic: volg onze LinkedIn pagina!

Gratis SSO en MFA voor veilig thuiswerken tijdens corona

Veel organisaties en mensen werken nu noodgedwongen vanuit huis. Maar hoe ga je daarbij goed om met privacygevoelige apps? Wij kunnen u helpen om op een veilige en verantwoorde manier ook thuis te kunnen werken met Okta for Emergency Remote Work initiatief. We stellen met dit initiatief organisaties van meer dan 200 werknemers in staat om binnen twee dagen Single Sign On (SSO) en Multi Factor Authentication (MFA) mogelijk te maken voor (privacygevoelige) apps zoals O365, Zoom, G Suite en Dropbox.

Okta for Emergency Remote Work betekent: gratis een licentie voor Okta SSO en MFA voor vijf Apps voor een onbeperkt aantal gebruikers gedurende een periode van zes maanden. Als implementatiepartner dragen we bij met een gereduceerd tarief van maximaal €1500,-  voor twee dagen consulting indien hulp bij implementatie is gewenst. Uiteraard kan alles op afstand worden ingericht.

In 2019 is FuseLogic de meest succesvolle Okta partner van de Benelux geworden en we beschikken daarom over alle kennis en ervaring om dit op korte termijn voor u te kunnen realiseren. We helpen u graag om op een veilige manier deze crisis door te komen!

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende IAM-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.