Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
28 februari 2024

FuseLogic continueert hoogste partnerstatus Okta

FuseLogic

Bij de meest recente partner compliance review heeft FuseLogic de hoogste partnerstatus bij Okta gecontinueerd. Joost Koiter, Okta practice lead bij FuseLogic: “We blijven in de hoogste tier: Apex. Dit is weer een knap staaltje teamwork: we hebben er in 2023 een aantal mooie nieuwe klanten bij gekregen, en goede kwaliteit implementaties geleverd.”

Bevestiging van ons Okta-partnership

Tijdens de partner programma compliance review zijn de prestaties van FuseLogic beoordeeld met betrekking tot de omzet- en specialisatievereisten van het programma en Okta heeft bevestigd dat wij opnieuw volledig aan de vereisten voldoen.

Identity: strategische investering

Vanwege de impact die onder andere cloud, digitale transformatie en cybersecurity hebben, zien organisaties de investeringen in identity steeds vaker als een meerjarige strategische beslissing. Dit stelt ook eisen aan de Okta-partner community. Met het vernieuwde Elevate-partnerprogramma speelt Okta in op de behoefte aan meer strategische samenwerking tussen Okta en partners, maar ook tussen klanten en partners op het gebied van Identity.

Apex-partnership

In 2023 heeft FuseLogic in het vernieuwde Okta-partnerprogramma direct het hoogste Apex-niveau behaald. We zien deze status als het resultaat van ons commitment naar Okta en onze continue investeringen in kennis en ons Okta-partnership.

FuseLogic is de Okta-partner met het hoogste niveau qua training, certificering en kennis. In combinatie met onze unieke aanpak en ‘best practices’ levert dat een ongekende versnelling van Identity & Access Management-implementaties op. Wij noemen dat: Identity Management at the speed of Business.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.