Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 2 min
14 mei 2018

FuseLogic en Okta bieden ID Lifecycle en ID Governance in de cloud

FuseLogic

FuseLogic, een gespecialiseerde Nederlandse Identity Management-specialist, heeft een samenwerking met Okta aangekondigd. Okta, de toonaangevende aanbieder van Identity Cloud, biedt een cloudplatform voor de ReadytoUse ID Lifecycle oplossing van FuseLogic. Hierdoor kunnen middelgrote organisaties snel en eenvoudig ID-governance voor hun cloud strategie inrichten en hun GDPR-compliancy verbeteren.

“We zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Okta. Onze klanten werken steeds vaker in de cloud en om dat effectief en veilig te kunnen doen, hebben ze ook cloudgebaseerde identiteitsbeveiliging nodig “, zegt Leon Oud, oprichter van FuseLogic. “Met het toonaangevende Identity Cloud-platform van Okta kan FuseLogic nu zowel Identity Lifecycle en Identity Governance in de Cloud aanbieden.”

De Okta Identity Cloud verbindt, beveiligt en beheert miljoenen identiteiten en helpt organisaties over de hele wereld om hun organisatie te beheren en beveiligen. Okta Identity Cloud is 100% “Born in the Cloud”. Met integraties voor duizenden apps en lokale toepassingen biedt de Okta Identity Cloud eenvoudige en veilige toegang vanaf elk apparaat, waardoor gebruikers zich via een enkele online identiteit kunnen aanmelden bij verschillende domeinen. Tegelijkertijd maakt deze oplossing het ook mogelijk om verbinding te maken met hun bestaande legacy-systemen, portals en LDAP-applicaties.”

 

“Met het toonaangevende Identity Cloud-platform van Okta kan FuseLogic nu zowel Identity Lifecycle en Identity Governance in de cloud aanbieden.”

Leon Oud, oprichter van FuseLogic

 

“Identity Management is moeilijk en neemt veel tijd in beslag, toch? Niet als je het op onze manier doet,“ zei Joost Koiter, Lead development bij FuseLogic. “Met onze ReadytoUse Identity Lifecycle-oplossing op basis van het toonaangevende Okta-platform beschik je over alles wat nodig is om de Identity Lifecycle efficiënt te automatiseren. Je krijgt de controle over wie toegang heeft tot wat. Snel en met slimme, context-aware self-servicemogelijkheden, waardoor de organisatie enthousiast wordt. Het wordt standaard geleverd met gebruiksklare goedkeuringsprocessen, Segregation of Duties en gebruikersvriendelijke certificeringsprocessen. Snel, gemakkelijk en 100% cloudgebaseerd!”

“Tegenwoordig moeten organisaties verschillende Cloud-applicaties en on-premise systemen met elkaar verbinden en beheren. Tegelijkertijd moeten ze het gebruiksgemak in evenwicht houden met veilige toegang vanaf elke locatie, op elk apparaat “, aldus Patrick McCue, SVP Worldwide Partners bij Okta. “Daarom vertrouwen onze klanten op ons om hun meest complexe identiteitsuitdagingen op te lossen. De kracht van Okta is het veilig verbinden en managen van mensen en technologie. Gecombineerd met FuseLogic’s ervaring in Identity Management biedt dat klanten een naadloze ervaring. Onze samenwerking met FuseLogic zal de veiligheid en compliancy voor onze klanten verbeteren en het gemakkelijker voor ze maken om de technologieën te gebruiken die ze nodig hebben om hun belangrijkste werk te doen.”

“Onze Identity Governance in de cloud oplossing wordt geleverd met Identity Lifecycle Automation, context-aware Self Service, Certificering en Segregation of Duties (SoD). Dat zijn essentiële elementen zijn van een Identity Governance-oplossing “, zegt Roland Kokx, architect van ReadytoUse Identity Lifecycle. “Daarmee wordt het mogelijk om nieuwe zakelijke kansen, nieuwe medewerkers, functiewijzigingen, vertrekkende medewerkers, cloud-apps, mobiele apps, zakelijke apps en portals snel te faciliteren en te ondersteunen, terwijl beheerders en de CISO toch gerust kunnen zijn over de veiligheid en controle.”

Meer weten?
Wilt u weten hoe uw volgende IAM-oplossing ook snel en eenvoudig kan worden gerealiseerd? Neem dan contact met ons op.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.