Plan een call
Plan een call
Nieuws
30 april 2024

FuseLogic partner van Heliview Identity & Access Management 2024

FuseLogic

Op 30 mei vindt het Heliview-congres Identity & Access Management plaats op de KNVB Campus in Zeist. Hier laten IAM-experts, securityspecialisten en IT-managers zich hier in korte tijd informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden om hun Identity Management wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant in te richten.

Ontmoeten we elkaar daar?

Als Identity Management-expert met meer dan 15 jaar ervaring is FuseLogic uiteraard op dit congres aanwezig. Hier kunnen onze consultants u alles vertellen over Identity Management en Identity Governance at the speed of business.

Ontvang de officiële Oranje Pet

Meldt u zich via FuseLogic aan voor dit congres en behoort u tot de primaire doelgroep, dan ontvangt u een officiële pet van de Nederlandse voetbalbond. Gebruik hiervoor de unieke relatiecode: H5DNX5EU. Via deze link kunt u zich aanmelden.

Graag tot ziens op donderdag 30 mei in Zeist!
Het FuseLogic team.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.