Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
14 mei 2024

FuseLogic partnership met AWS

FuseLogic

FuseLogic heeft nu ook een partnership met Amazon Web Services (AWS). Dit betekent dat klanten nu zowel de Okta-licenties als de FuseLogic dienstverlening via de AWS Marketplace kunnen aankopen.

De voordelen van ons partnership met AWS

AWS-logo - 307x200Dit partnership biedt klanten van Okta en FuseLogic een aantal voordelen. Om te beginnen biedt AWS Marketplace een gestroomlijnd, efficiënt aankoopproces van licenties en services en een portal met inzicht in alle transacties. Daarnaast profiteren organisaties van zeer concurrerende prijzen en kunnen zij met een aankoop via de Marketplace credits verdienen die kunnen worden ingezet voor andere AWS-services.

Launching customer

Ons partnership met AWS is recent geformaliseerd. Op ons Identity & Governance at the speed of business-event bij AWS (lees hier de terugblik) konden wij de eerste Okta/FuseLogic transactie via de AWS Marketplace bekendmaken.

Het gaat hier om de uitrol van Identity Management bij een klant voor ongeveer 1.800 medewerkers in 20 landen wereldwijd, waarbij de Okta-licenties via de Marketplace bij FuseLogic zijn aangekocht. Deze klant, die in de afgelopen jaren sterk is gegroeid door een aantal acquisities, wil nu Identity Management standaardiseren en stroomlijnen voor alle vestigingen en medewerkers.

Identity Management na mergers & acquisitions

Dit project is een typisch voorbeeld van de Identity Management-vraagstukken die vaak ontstaan na een M&A-traject, wanneer organisaties moeten worden geïntegreerd of juist ontvlecht. In zo’n situatie veranderen immers niet alleen domeinnamen, maar kan Okta juist ook worden ingezet als enabler en versneller van de integratie.

Daarnaast kan de manier waarop Okta is ingericht voor het automatiseren van het joiner mover leaver-proces op basis van HR as a Source verder worden uitgerold. Als toonaangevende Okta-partner met ruim 17 jaar ervaring gaan we dit project samen met de klant in een aantal maanden afronden, waarbij onze inzet erop is gericht om ook hier weer binnen de 30 consulting dagen te blijven.

Dat noemen we niet voor niets: Identity Management at the speed of business.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, de optimale inzet van Okta of ons AWS-partnership? Neem dan contact met ons op.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.