Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
2 juli 2019

Okta-connector voor TOPdesk

FuseLogic
Okta-connector TOPdesk

Gebruikt u TOPdesk én Okta? Dan hebben we goed nieuws.

De Okta SCIM-connector voor TOPdesk is nu Okta Verified. Met deze connector kunnen TOPdesk-accounts voor zowel persons als operators automatisch door Okta worden aangemaakt. De TOPdesk-accounts volgen daarmee automatisch uw Joiner-, Mover- en Leaver processen. Als een persoon bijvoorbeeld van afdeling wisselt, wordt deze wijziging automatisch naar het TOPdesk-account gepusht. En wanneer iemand de organisatie verlaat, wordt het TOPdesk-account automatisch gedeactiveerd.

TOPdesk-integrations-in-Okta

De Okta SCIM-connector voor TOPdesk is ontworpen en ontwikkeld door FuseLogic (gecertificeerd Okta-partner) en is gebaseerd op het moderne SCIM-protocol (System for Cross-Domain Identity Management), een open standaard voor het automatiseren van gebruikersregistratie. In Nederland wordt de connector o.a. gebruikt door RTL Nederland.

De Okta SCIM-connector voor TOPdesk biedt de volgende voordelen:

Okta Verified

De Okta integratie met TOPdesk is Okta Verfied. Dankzij de SCIM integratie wordt volledige Lifecycle ondesteuning (Joiner, Mover, Leaver) voor TOPdesk ‘Operators’ en TOPdesk ‘Persons’ geboden. U vindt de koppeling terug in het Okta Integration Network en de TOPdesk Marketplace.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze TOPdesk connector? Neem dan contact met ons op!

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.