Plan een call
Plan een call
Home
Dynamiek van de organisatie

 

Dynamische organisaties vereisen meer flexibiliteit en security

 

Elke medewerker moet overal en altijd op een veilige manier kunnen werken. Door gebrekkige controle over toegang tot data en applicaties lukt dat niet altijd. De gevolgen zijn een toename in security-risico's en uiteindelijk het verlies van klanten en inkomsten.

Download onze datasheet Identity Governance
homepage-hero-placeholder design element design element

De security-risico’s van dynamische organisaties

In een dynamische organisatie met een ‘flexibele schil’ waarin wordt samengewerkt met business partners, leveranciers en klanten wordt het steeds moeilijker om data 'binnen de muren' van de organisatie te houden. Hierdoor kan de data beschikbaar komen voor mensen waar die niet voor bedoeld is. Het wordt ook steeds lastiger om te waarborgen dat de toegang die werknemers of business partners tot bedrijfsapplicaties en informatie hebben, ook echt noodzakelijk is voor hun taak. Dit leidt tot een afnemend inzicht in 'wie wat mag' en de mogelijkheid om dit efficiënt te controleren. Hierdoor ontstaan extra security-risico's en zet het een rem op de flexibiliteit van de organisatie.

De klassieke benadering

Met een klassieke IAM-benadering ligt veel focus op een langdurig voortraject voordat de feitelijke oplossing wordt gebouwd en de organisatie resultaten ziet. Hierdoor kunnen planningen en budgetten overschreden worden aangezien de behoefte gedurende de doorlooptijd ook kan veranderen.

Wij hebben de klassieke IAM-benadering geanalyseerd en we zijn tot de conclusie gekomen dat dit sneller, eenvoudiger en makkelijker kan zonder dat u hiervoor een IAM-expert hoeft te zijn. Tegelijkertijd is het mogelijk om de security-risico's te minimaliseren en de flexibiliteit van de organisatie te verhogen. Onze aanpak is geoptimaliseerd om snel tot resultaten te komen, waardoor u binnen 30 dagen succesvol kunt implementeren.

fuselogic-sfeerfoto-2292
FuseLogic
FuseLogic

Als IAM-specialisten begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt toegang tot uw systemen te waarborgen. Het kan frustrerend zijn als dit te lang duurt en veel tijd kost. U kunt gebruik maken van onze unieke aanpak waarmee u deze uitdagingen snel en gemakkelijk kunt oplossen.

Het geautomatiseerd beheren van gebruiksrechten

Onze aanpak maakt gebruik van de reeds binnen uw organisatie aanwezige data. Hieruit kunnen we de 'reasons for access' snel afleiden, wat leidt tot een grote versnelling en meer flexibiliteit. Hierdoor volgt Identity Management de snelheid van de business en de organisatie, in plaats van andersom. Dit zorgt ervoor dat u volledig 'in control' bent, maar dan in een fractie van de tijd die de klassieke IAM-aanpak vraagt. Bovendien zorgt het voor herkenning en enthousiasme binnen uw organisatie doordat het snel tastbare resultaten biedt.

Om continu 'in control' te zijn in een moderne dynamische organisatie, is het belangrijk om toekenning en afname van rechten voor medewerkers, klanten en businesspartners zo veel mogelijk te automatiseren. Hierdoor worden ook belangrijke maatregelen in het kader van GDPR en AVG automatisch genomen. Dit geldt voor zowel joiners, movers en leavers als voor projectmatige werkzaamheden. Hierdoor wordt de toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie automatisch en dynamisch toegekend of ontnomen.

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat u snel en efficiënt toegang krijgt tot uw systemen. Hierdoor bent u volledig 'in control' en wordt veel tijd bespaard, zonder dat u een IAM-expert hoeft te zijn.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak snel een afspraak en ontdek wat FuseLogic voor uw organisatie kan betekenen.

Plan een call
CTA background

Succesvol geïmplementeerd binnen 30 dagen

Door onze unieke aanpak kan uw organisatie binnen 10-30 dagen live gaan met een werkende IAM-omgeving.

Plan een afspraak

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.