Plan een call
Plan een call
Home
Identity management in de cloud

 

Grip op identities in de cloud en de uitdaging van 'shadow IT'

 

Het eenvoudig integreren van cloudapplicaties in bestaande IT-omgevingen zonder verlies van controle is nog niet bij elke organisatie goed geregeld. De oplossing ligt dichterbij dan u zou verwachten.

Plan een afspraak
fuselogic-sfeerfoto-1998 (Aangepast) design element design element

Als CIO of CISO heeft u de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische data. Maar hoe houdt u controle over 'wie, waar en wanneer' toegang heeft tot uw cloudapplicaties en -data? Het toenemende gebruik van cloudapplicaties kan leiden tot 'shadow IT', waardoor de uitdagingen voor IT-managers en CISO's groter worden.

Steeds meer cloudapplicaties

Het onder controle houden van toegang tot applicaties en data is een groeiende uitdaging, vooral als uw organisatie steeds meer cloud applicaties gebruikt. Denk hierbij naast de genoemde ‘shadow IT’ aan complexe hybride IT-omgevingen, identiteitsbeheer met complexe toegangsrechten en naleving van wet-en regelgeving om er een paar te noemen.

man-at-desk
FuseLogic
FuseLogic

IAM met een cloud mindset

Traditionele IAM-benaderingen richten zich vaak op een lange voorbereiding, voordat de feitelijke oplossing wordt gebouwd. Bij Fuselogic doen we het anders: onze agile aanpak is gericht op minimale belasting van uw organisatie en snelle levering van een concrete oplossing waarmee u direct aan de slag kunt. De oplossingen die we bij u implementeren bieden standaard koppelingen naar duizenden cloudapplicaties.

Automatisering van de ID lifecycle

Voor een efficiënt en effectief identity management is automatisering van de ID lifecycle onmisbaar. Na de snelle implementatie bent u in staat om automatisch rechten voor medewerkers, klanten en businesspartners toe te kennen en af te nemen. Het betreft hier joiners, movers en leavers maar ook bij projectmatige werkzaamheden. Hierdoor blijft u continu 'in control' over de toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie.

Veilig en verantwoord in de cloud

Tientallen klanten maken inmiddels op een veilige en verantwoorde manier gebruik van cloudapplicaties die geïntegreerd zijn in bestaande ICT-omgevingen. De 100% cloud identity oplossing en unieke aanpak van Fuselogic is voor onze klanten de perfecte oplossing voor hun hybride IT-landschap. En deze oplossing is snel en gemakkelijk binnen 30 dagen geïmplementeerd.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak snel een afspraak en ontdek wat FuseLogic voor uw organisatie kan betekenen.

Plan een call
CTA background

Succesvol geïmplementeerd binnen 30 dagen

Door onze unieke aanpak kan uw organisatie binnen 10-30 dagen live gaan met een werkende IAM-omgeving.

Plan een afspraak

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic
SOLUTION PAPER

Identity Management at the speed of business

Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij hoe complex, kostbaar en frustrerend Identity & Access Management-projecten kunnen zijn. Of beter gezegd: konden zijn.

Want wij leveren Identity Management at the speed of business: sneller en goedkoper, zonder in te leveren op security en gebruiksgemak. Ontdek hoe je dit ook voor jouw organisatie kunt realiseren.