TakeawayCOM-TwoColour-OnWhite-V-RGB

“Met Okta is access control voor Takeaway.com leuk, easy en secure geworden. Fuselogic heeft in recordtijd een uitstekende implementatie neergezet in een hele goede samenwerking met onze eigen beveiligingsspecialisten en developers.

We gebruiken nu Okta in een state-of-the-art HR-as-a-master opstelling met ons Workday HR-systeem. Okta’s LifeCycle Management zorgt daarbij voor efficiënte automatisering van joiners, movers en leavers. En Okta API Access Management stelt ons in staat om access control bij onze systemen en portals net zo easy en secure te regelen.

Voor Takeaway.com biedt dat de mogelijkheid om onze focus weer meer op onze groei te leggen. Wij kijken er daarom naar uit om nog meer applicaties te gaan aansluiten, om het gebruik van het API Access Management verder uit te breiden en zoveel mogelijk van onze authenticatie door FuseLogic met Okta te laten implementeren.”

André Buren, CTO Takeaway.com

LOGO_RTL_ORANGE_MARQUE_BOX

FuseLogic heeft Okta succesvol geïmplementeerd binnen RTL. Okta is gefaseerd geïntroduceerd, waarbij in de eerste fase het Okta-portaal is neergezet, gekoppeld met Office365 en het bestaande in- en uitdienstproces via Umra.

In de vervolgfasen zijn webapplicaties toegevoegd. Fuselogic is daarbij zelfstandig en enthousiasmerend te werk gegaan en heeft met deskundigheid de benodigde informatie binnen RTL opgehaald en de webapplicaties ontsloten via Okta.

Het gemak van één portaal met Single-Sign-On en de security-verbetering met de authenticatie via het bronsysteem met Multi-Factor-Authenticatie heeft gebruikers én het security-team tot tevreden Okta-gebruikers gemaakt. Dank FuseLogic voor de soepele implementatie!

Sylvia Elzinga, Programmamanager Security, RTL Nederland

intergammalogo

“De Okta implementatie bij Intergamma zorgt voor blije gezichten. Dat komt onder meer door de gebruiksvriendelijke SSO en MFA features van Okta. FuseLogic heeft, samen met Intergamma, binnen budget in recordtijd een perfect werkende Okta omgeving neergezet. Met AFAS HR als bronsysteem en Office365, TOPdesk, Ultimo, Speakap en I-Talent gekoppeld.

Door het enthousiasme in de organisatie hebben we nu het draagvlak om snel door te pakken met het aansluiten van onder meer Intergamma België, meer Apps en de bouwmarkten.

Naast excellente Okta kennis en de juiste Cloud mindset hebben de FuseLogic consultants ook de nodige IAM-ervaring. Dat vertaalt zich naar goede keuzes en adviezen bij de implementatie. Ze zijn toegankelijk en antwoorden snel. Ik vind Okta geweldig en van zo’n IT-project word je als CIO ook echt enthousiast!”

Simon Hansen, CIO Intergamma

erasmus

“FuseLogic heeft Erasmus MC ondersteund bij het neerzetten van een werkend platform voor Identity & Access Management en vervolgens bij het aansluiten van essentiële systemen zoals ERP, Laboratoriumsysteem en een Elektronisch Patiënt Dossier. Een prestatie van formaat in een zeer uitdagende organisatie, niet in de laatste plaats door hun positieve focus op het vinden van oplossingen.”

Jeroen van Oostrum, Manager Informatiemanagement, Erasmus Medisch Centrum

“FuseLogic heeft voor Eurotransplant een IAM oplossing op basis van Oracle Identity Manager geïmplementeerd. Je merkt in de samenwerking de specialisatie en expertise van FuseLogic. Over de manier van werken ben ik minimaal net zo tevreden als over de kwaliteit. Het vakgebied IAM is een gespecialiseerd adviesbureau waard, want voor een doorsnee IT bedrijf is deze materie te complex.”  Lees meer »

Adrie Rozendaal, Enterprise Architect, Eurotransplant

UVA

“Met FuseLogic gaat het sneller dan je denkt: we zijn al live voor studenten van de UvA en HvA en binnenkort voor de medewerkers. Naast ervaring en professionaliteit heeft FuseLogic ook een scherp oog voor nieuwe jonge talenten die zich de complexe materie snel eigen maken.”

Jan Repko, Projectmanager IAM, Universiteit van Amsterdam/Hogeschool van Amsterdam

Atradius

“Door middel van professionaliteit en grondige kennis van de gehele Oracle IAM-stack, heeft FuseLogic aan een succesvolle user migratie bijgedragen. Een belangrijk onderdeel was ‘on the job training’ en het begeleiden van de klant om daarna een beheerbaar product te houden. Job well done!”

Joanna Schrap, Project Manager van Qualogy voor IAM Project Atradius

Oracle

“FuseLogic, Gold Partner binnen het Oracle PartnerNetwork, loopt voorop als het gaat om Oracle Identity & Access Management. Voor Oracle Identity Cloud Services was FuseLogic zelfs één van de Bèta Partners. Omdat FuseLogic de klantorganisatie als vertrekpunt neemt worden de Identity & Access Management tools op een juiste wijze ingezet met als doel om het rendement voor de organisatie te verhogen. FuseLogic onderscheidt zich daarnaast met haar ReadytoUse IDM aanpak voor een volledig geautomatiseerde ID Lifecycle binnen zeer korte tijd.”

Karen Weebers, Sales Director Security BeNeLux, Oracle