“FuseLogic heeft voor Eurotransplant een IAM oplossing op basis van Oracle Identity Manager geïmplementeerd. Je merkt in de samenwerking de specialisatie en expertise van FuseLogic. Over de manier van werken ben ik minimaal net zo tevreden als over de kwaliteit. Het vakgebied IAM is een gespecialiseerd adviesbureau waard, want voor een doorsnee IT bedrijf is deze materie te complex.”  Lees meer »

Adrie Rozendaal, Enterprise Architect, Eurotransplant

erasmus

“FuseLogic heeft Erasmus MC ondersteund bij het neerzetten van een werkend platform voor Identity & Access Management en vervolgens bij het aansluiten van essentiële systemen zoals ERP, Laboratoriumsysteem en een Elektronisch Patiënt Dossier. Een prestatie van formaat in een zeer uitdagende organisatie, niet in de laatste plaats door hun positieve focus op het vinden van oplossingen.”

Jeroen van Oostrum, Manager Informatiemanagement, Erasmus Medisch Centrum

“De mensen van FuseLogic brengen een grote hoeveelheid kennis van IAM en Oracle-producten mee. Er wordt met passie gewerkt aan een oplossing die de organisatie helpt haar doelen te bereiken en FuseLogic weet welke producten in te zetten om de meeste waarde te kunnen toevoegen. Hun uitgebreide ervaring met de integratie van processen en producten helpt bij de selectie van een goede oplossing voor de situatie.”

Gert Heidema, ICT Architect Identity & Access Management, Rabobank

cd6cff_8fc4c86120c843128fb072ed57c16715
UVA

“Met FuseLogic gaat het sneller dan je denkt: we zijn al live voor studenten van de UvA en HvA en binnenkort voor de medewerkers. Naast ervaring en professionaliteit heeft FuseLogic ook een scherp oog voor nieuwe jonge talenten die zich de complexe materie snel eigen maken.”

Jan Repko, Projectmanager IAM, Universiteit van Amsterdam/Hogeschool van Amsterdam

“Door middel van professionaliteit en grondige kennis van de gehele Oracle IAM-stack, heeft FuseLogic aan een succesvolle user migratie bijgedragen. Een belangrijk onderdeel was ‘on the job training’ en het begeleiden van de klant om daarna een beheerbaar product te houden. Job well done!”

Joanna Schrap, Project Manager van Qualogy voor IAM Project Atradius

Atradius
Oracle

“FuseLogic, Gold Partner binnen het Oracle PartnerNetwork, loopt voorop als het gaat om Oracle Identity & Access Management. Voor Oracle Identity Cloud Services was FuseLogic zelfs één van de Bèta Partners. Omdat FuseLogic de klantorganisatie als vertrekpunt neemt worden de Identity & Access Management tools op een juiste wijze ingezet met als doel om het rendement voor de organisatie te verhogen. FuseLogic onderscheidt zich daarnaast met haar ReadytoUse IDM aanpak voor een volledig geautomatiseerde ID Lifecycle binnen zeer korte tijd.”

Karen Weebers, Sales Director Security BeNeLux, Oracle