Veiligheid zonder op de rem te hoeven trappen vereist een goede balans tussen dynamiek en toegangscontrole. Bij elke nieuwe applicatie die in gebruik wordt genomen wil je ongeautoriseerde toegang en het verlies van bedrijf kritische en privacygevoelige data voorkomen. Naarmate een organisatie meer applicaties in gebruik heeft vormen deze werkzaamheden een grotere uitdaging.

De voordelen van Lifecycle management
Met Lifecycle management automatiseert u het verstrekken, wijzigen en intrekken van toegangsrechten voor alle interne en externe gebruikers en alle applicaties. Hiermee verhoogt u de efficiency, versnelt u de ingebruikname van nieuwe software, vermindert de werkdruk en reduceert u de kans op menselijke fouten.

Daarnaast wordt de werkdruk op de IT-afdeling verlaagd door:
Besparing van gemiddeld 30 minuten op elk toegangsverzoek voor een applicatie
Besparing van gemiddeld 30 minuten op het inrichten van groepen en rechten per medewerker

FuseLogic ReadytoUse ID Lifecycle
Op basis van onze ervaring en visie op Identity Management heeft FuseLogic ReadytoUse ID Lifecycle ontwikkeld, een geautomatiseerde ID Lifecycle oplossing op basis van Okta. Met ID Lifecycle automatisering wordt geautomatiseerd toekennen en intrekken van toegangsrechten op basis van de bedrijfsprocessen mogelijk. Self service aanvraag-, goedkeuring- en certificering- en rapportage mogelijkheden zorgen voor gebruiksvriendelijkheid en Identity Governance. ReadytoUse ID Lifecycle is snel operationeel, volgt de dynamiek van de business en ondersteunt het volledige applicatie landschap.

Lees meer in het gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.

Meer weten
Wilt u meer weten over lifecycle management en de voordelen daarvan voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.