Plan een call
Plan een call
Home
Passwordless

 

Passwordless inloggen is sneller, gemakkelijker en net zo veilig

 

Inloggen zonder wachtwoord op basis van intelligente authenticatie bespaart op stijgende verborgen kosten

Plan een afspraak
Fuselogic-2038 (Aangepast) design element design element

Wat mag het uw organisatie kosten?

Wat mogen de kosten van security risico's, verlies aan vertrouwen, productiviteitsverlies en support voor uw organisatie zijn wanneer klanten en medewerkers inloggegevens kwijt zijn?  Wordt het geen tijd om afscheid te nemen van wachtwoorden en gewoon over te stappen op passwordless inloggen?

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1925 (Aangepast)

Waarom passwordless?

Wachtwoorden zijn nog steeds de meest gebruikte methode, maar niet langer de veiligste manier om in te loggen en de verificatie-ervaring kan beter.

Passwordless verificatie is veiliger omdat er minder wachtwoorden zijn die kunnen worden gestolen of geraden. Het verbetert ook de gebruikerservaring omdat het sneller werkt en gebruikers niet meer al hun wachtwoorden hoeven te onthouden. Hierdoor zullen minder supportcalls naar de helpdesk zijn en is er minder verlies van productiviteit.

Design element Design element white
Fuselogic-2027 (Aangepast)

Voor uw klanten

Met passwordless als onderdeel van uw CIAM-oplossing kunnen uw klanten snel en veilig inloggen zonder wachtwoorden en zonder gedoe. Dit verbetert de ervaring van uw klanten en kan uw e-commerce conversie verhogen.

Design element Design element white
Fuselogic-1734 (Aangepast)

Voor uw medewerkers

Veel verschillende wachtwoorden onthouden is lastig voor medewerkers en onveilig. Afhankelijk van de applicatie kan één of meerdere authenticatiefactoren worden gevraagd van de gebruiker, waarbij via bijvoorbeeld gezichtsherkenning of vingerafdruk de juiste identiteit kan worden vastgesteld. Dit maakt het voor hen eenvoudiger en veiliger om in te loggen.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1929 (Aangepast)

Intelligente authenticatie

Passwordless is onderdeel van de Fuselogic Identity Management-oplossingen en vervangt handmatige stappen. De intelligente automatisering verzorgt de authenticatie op het ingestelde niveau. Dit kan door middel van een SMS, e-mail, gezichtsherkenning of vingerafdruk verificatie.

Zo kan bijvoorbeeld een gebruiker zich aanmelden op een financiële applicatie waar multifactor authenticatie voor nodig is. In plaats van een authenticatiecode te moeten invoeren kan Windows Hello worden geactiveerd, waarna de authenticatie via een gezichtsscan door de webcam wordt verzorgd.

Identity Management at the speed of business

Doe een stap in de toekomst van identiteitsbeheer, stap over en profiteer nu van passwordless inloggen. Zorg voor een betere beveiliging en gebruikerservaring bij uw klanten en medewerkers.

Plan een afspraak

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.