Plan een call
Plan een call
Nieuws
15 mei 2019

Intergamma Okta-klantcase op Heliview IAM-event

FuseLogic
Okta IAM-klantcase Intergamma

Afgelopen 9 mei vond het jaarlijkse Identity & Access Management event van Heliview plaats. Het event was met grote partijen als Okta en Sailpoint en vele enthousiaste bezoekers wederom een groot succes!

Als FuseLogic zijn wij bijzonder trots dat één van onze implementaties als Okta-klantcase mocht dienen. Simon Hansen (CIO Intergamma) sprak in een druk bezochte break-out sessie over de integratie van Okta en hoe de voordelen van Single Sign-on en Lifecycle Management Intergamma hebben geholpen de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en de servicedesk te ontlasten.

Wilt u meer weten over onze unieke, snelle en gemakkelijke aanpak voor de implementatie van Okta? Neem dan contact met ons op.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.