Plan een call
Plan een call
Home
Identity Governance & Administration

 

Identity Governance efficiënt ingericht
en makkelijk te onderhouden 

 

Volledig inzicht, controle op de toegang tot applicaties en data met Identity Governance en gemak in onderhoud geeft meer rust en vertrouwen.

Download onze datasheet Identity Governance
fuselogic-sfeerfoto-1925 (Aangepast) design element design element

Bent u aantoonbaar in control?

U weet hoe belangrijk het is om grip te hebben op de toegang tot uw applicaties en data. Dat is niet alleen nodig om aan wetten en regels te voldoen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw organisatie beveiligd is en de privacy van uw gebruikers beschermd is. Maar hoe weet u zeker of u in controle bent? En hoe kunt u bewijzen dat u aan de regels voldoet? Met de Identity Governance-oplossing en methode van Fuselogic wordt dit een stuk eenvoudiger en blijft u aantoonbaar in control en compliant.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2223 (Aangepast)

Het kiezen van de oplossing is niet de uitdaging!

Met 15 jaar ervaring in het veld weten we dat de uitdaging niet het kiezen van een identity governance-oplossing is, maar het bepalen van de gewenste situatie. Hoe bepaalt u wie toegang heeft tot welke data en applicaties? Hoe houdt u dit bij?

De klassieke statische implementatiemodellen sluiten niet meer aan bij moderne dynamische organisaties die behoefte hebben aan een zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk proces.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2138 (Aangepast)

Bevorder het enthousiasme en de buy-in van gebruikers

Fuselogic biedt een unieke oplossing op basis van onze reasons for access-aanpak. Samen met de experts van Fuselogic gaat u op basis van bestaande data bepalen wat de juiste toegang is en worden de processen ingericht om dit te bereiken zonder tijd te verliezen met theoretische modellen.

Hierdoor bent u in staat om snel te starten met de aansluiting van de eerste applicaties en het bewijsbaar aantonen dat u in control bent en blijft. Dit bevordert het enthousiasme, de buy-in binnen de organisatie en legt de basis voor verdere optimalisatie. 

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2292

Maximale flexibiliteit, snelheid en grip

Wanneer u met FuseLogic aan de slag gaat, werkt u met een unieke aanpak waarin automatisering van het joiner mover leaver-proces centraal staat.

We analyseren de behoefte op basis van de data die reeds in uw organisatie aanwezig is en gebruiken deze om rechten toe te kennen en in te trekken. Hierdoor krijgt u maximale flexibiliteit, snelheid en continu grip op toegangsrechten.

En omdat we met een cloud-mindset werken, is onze 100% cloud identity-oplossing perfect voor uw hybride IT-landschap en integreert naadloos met Okta Identity Management.

Lees ook: Wat is provisioning?

Design element Design element white
Fuselogic-1952 (Aangepast)

Gebruiksgemak en
self-service mogelijkheden

Onze focus ligt op gebruiksgemak en toegevoegde waarde voor de gebruikers, met single sign-on, multifactor authenticatie. self-service-mogelijkheden en passwordless.

Dus uw gebruikers hoeven slechts één keer in te loggen om toegang tot applicaties te krijgen en regelen veel zelf via de self-service mogelijkheden waardoor de druk op uw IT-afdeling zal afnemen. 

Design element Design element white
Fuselogic-1863 (Aangepast)

Compliancy en certificering

Met deze snelle en eenvoudige implementatie- en beheermethoden kunt u Identity Governance efficiënt inrichten en onderhouden. Het helpt u compliant te worden met wetten en richtlijnen zoals de AVG, GDPR, ISO 27001 en BIG.

Omdat certificering integraal onderdeel van de oplossing is, wordt het certificeringsproces vereenvoudigd. U heeft op elk gewenst moment volledig inzicht in de verstrekte rechten en kunt conflicterende rechten en ongewenste permissies voorkomen.

Identity Governance at the speed of business

Wij stellen u in staat om snel en eenvoudig toegang tot applicaties en data te regelen, en uw organisatie blijft beveiligd en aan de regels voldoen.

Plan een afspraak

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.