Plan een call
Plan een call
Home
Werken bij FuseLogic

Werken bij FuseLogic

Wij werken op een innovatieve manier, buiten de gebaande IAM-paden. Wat ons betreft gaat Identity Management namelijk niet om wat mensen niet mogen, maar juist om wat ze wel moeten kunnen doen. Sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Met onze de unieke aanpak achter onze IAM-, CIAM- en Identity Governance-oplossingen leveren we snel tastbaar resultaat voor onze klanten.

Neem contact op
Fuselogic-1637 (Aangepast) design element design element

Dit is waar wij voor staan

Door onze unieke aanpak kunnen onze klanten binnen 10-30 dagen live gaan met een werkende IAM-omgeving.

Design element Design element white
Fuselogic-1708 (Aangepast)

Wat kan je bij ons verwachten?

Bij FuseLogic heerst een informele, open en professionele werksfeer. Ideeën en initiatieven worden gewaardeerd. Geen bureaucratie, maar eigen verantwoordelijkheid nemen en vertrouwen krijgen. Het draait bij ons niet alleen om de tools maar vooral om inzicht, overzicht en teamwork. En misschien wel het belangrijkste: je maakt dagelijks echte impact bij klanten!

Design element Design element white

Passen we bij elkaar?

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s met IAM-ervaring en een cloud-mindset om ons team verder te versterken. Je moet echt een verschil kunnen maken. Pragmatisch kunnen denken in mogelijkheden, het overzicht kunnen houden en oplossingsgericht zijn. Past dit bij jou? Dan maken we graag kennis met je.

Neem contact op