Plan een call
Plan een call
Home
Over FuseLogic

Identity Management
at the speed of business

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen.

Wij leveren Identity Management-oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.

Plan een call
Fuselogic-1624 (Aangepast) design element design element

Dit is waar wij voor staan

Door onze unieke aanpak kan uw organisatie binnen 10-30 dagen live gaan met een werkende IAM-omgeving.

Design element Design element white
PRAGMATISCH

Cloud-mindset

Wij leveren Identity Management-oplossingen met een cloud-mindset. We hebben de kennis en expertise om de juiste prioriteiten te kunnen stellen en zorgen - met een minimale belasting van uw organisatie - voor snelle levering van een concrete oplossing waar u zelf mee vooruit kunt.

Design element Design element white
INNOVATIEF

Reasons for Access

Onze unieke aanpak is geoptimaliseerd voor snelle waardelevering en flexibiliteit. Wij gaan niet uit van een theoretische benadering om tot een rollenmodel te komen, maar van de reeds binnen de organisatie aanwezige data. Dat zorgt voor een ongelofelijke versnelling en voor herkenning en enthousiasme in de organisatie.

Design element Design element white
VERSNELLING

Automatisering van het joiner mover leaver-proces

Met intelligente automatisering kunnen de toegangsrechten tot applicaties en data zoveel mogelijk geautomatiseerd worden toegekend en ingetrokken. Voor medewerkers, klanten en business partners. Voor joiners, movers & leavers maar ook bij projectmatige werkzaamheden: de toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie wordt zoveel mogelijk automatisch en dynamisch toegekend of ontnomen.

Design element Design element white
man-in-chair
IN CONTROL

Op tijd en binnen budget

Dankzij onze unieke Reasons for Access-aanpak, kennis en projectmanagement kunt u binnen budget, en in de meeste gevallen binnen 10-30 dagen met de eerste applicaties live gaan.

Ontmoet ons team

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak snel een afspraak en ontdek wat FuseLogic voor uw organisatie kan betekenen.

Plan een call
CTA background person