Plan een call
Plan een call
Home
SSO en MFA

SSO en MFA: veiliger én gemakkelijker

MFA en SSO zorgen voor een betere bescherming tegen cyberdreigingen zonder in te leveren op gebruiksgemak en productiviteit.

Plan een call
design element design element

Beter beschermd met SSO en MFA, zonder in te leveren op gebruiksgemak!

 Als CISO of CIO weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Een van de grootste uitdagingen waar u mee te maken heeft, is hoe u uw gebruikers toegang kunt geven tot de juiste informatie en applicaties, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Dit is waar de IAM-oplossingen van Fuselogic waarde toevoegen.

Design element Design element white

Verminder helpdesk calls met SSO en self service

De gemiddelde medewerker gebruikt al snel tien of meer applicaties, waarop elke keer opnieuw moet worden ingelogd.

Met Fuselogic Single Sign-On (SSO) oplossingen kunt u gebruikers veilig én gemakkelijk laten inloggen. SSO helpt gebruikers om sneller en gemakkelijker toegang te krijgen tot meerdere applicaties en services met slechts één set inloggegevens en één SSO-applicatie.

SSO in combinatie met self service mogelijkheden zoals een password reset zorgt gemiddeld voor een halvering van de helpdesk calls rond inlogproblemen en zorgt dat gebruikers snel weer productief kunnen zijn. Dit helpt niet alleen om het gebruik van applicaties te optimaliseren, maar ook om de werkdruk op de IT-afdeling te verlagen.

Design element Design element white

Extra bescherming met multifactor authenticatie

Maar SSO alleen is niet voldoende. Wachtwoorden zijn de meest gebruikte veiligheidsmaatregelen, maar tegelijkertijd ook de meest kwetsbare.

Multi factor authentication (MFA) helpt u om de juiste mensen toegang te verlenen en de verkeerde mensen toegang te ontzeggen. De combinatie van MFA met SSO stroomlijnt en vereenvoudigt het aanmeldproces nog verder.

Bovendien biedt onze adaptive MFA-oplossing extra bescherming voor bedrijfskritische gegevens, door afhankelijk van de situatie om extra authenticatie te vragen. Bijvoorbeeld op basis van het device van de gebruiker, zoals een privé-PC, of op basis van locatie en tijd. Zodat het tijdig wordt gesignaleerd en afgevangen als de CFO om 10 uur ’s avonds probeert in te loggen vanuit China, terwijl hij die middag nog op de zaak was.

Design element Design element white

Passwordless voor snellere en veiligere toegang

Maar waarom zou u zich tevreden stellen met alleen SSO en MFA? Onze Identity Management-oplossingen bieden ook passwordless inloggen. Dit betekent dat uw klanten en medewerkers niet langer wachtwoorden meer nodig hebben om in te kunnen loggen in applicaties, portals of websites.

Applicaties worden via SSO op de bekende manier als ‘tile’ in Okta beschikbaar gesteld. Wanneer de gebruiker hierop klikt dan zorgt de intelligente automatisering voor authenticatie op het voor die applicatie ingestelde niveau.

De (MFA) authenticatie factor kan een SMS-bericht of e-mail zijn, maar bijvoorbeeld ook een scan van een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit maakt een aantal voorheen handmatige stappen overbodig en zorgt voor een snellere en veiligere manier van inloggen.

Identity Management at the speed of business

Met de IAM-oplossingen van Fuselogic kunt u zich concentreren op het beschermen van uw bedrijf, terwijl uw gebruikers gemakkelijk en veilig kunnen inloggen.

Neem contact op met ons team van experts zodat u kunt bepalen hoe wij uw bedrijf beter kunnen beschermen tegen cyberdreigingen en tegelijkertijd de productiviteit van uw gebruikers kunnen verhogen.

Plan een call

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.