Plan een call
Plan een call
Home
Digitale transformatie

 

Bij digitale transformaties ligt controleverlies op de loer!

Het realiseren van een flexibele en veilige werkomgeving waarbij belangrijke ‘assets’ worden beschermd vormt steeds meer een uitdaging. U hoeft gelukkig geen IAM-expert te zijn om veilig digitale transformaties door te voeren.

Bel ons voor een afspraak
IAM digitale transformatie design element design element

Digitale transformatie is een uitdaging waar veel organisaties mee te maken hebben. Als CIO of CISO wilt u digitale transformatie faciliteren zonder de controle te verliezen. Het tempo van de digitalisering in de business neemt toe en IT speelt daarin een steeds belangrijkere rol. Het is belangrijk om de toegangsrechten tot bedrijfsapplicaties en data onder controle te houden in een steeds dynamischer opererend bedrijf. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Cloudapplicaties en data maken het complex

Het groeiende gebruik van cloudapplicaties en de steeds grotere hoeveelheid data maken het IT-landschap complexer. Agile werken is de norm en bij succes moet een app snel kunnen worden uitgerold naar grote groepen gebruikers. Dit vereist een efficiënte en snelle manier van werken, zodat de business snel kan profiteren van nieuwe technologieën en innovaties. Bovendien wordt IT steeds belangrijker in de digitalisering en het beheer van data. De groeiende hoeveelheid data is een van de belangrijkste 'assets' van een bedrijf geworden, en er worden steeds meer cloudapplicaties gebruikt.

fuselogic-sfeerfoto-2110 (Aangepast)
FuseLogic
FuseLogic

Grip op toegangsrechten 

De toegenomen complexiteit maakt het vrijwel onmogelijk om alles handmatig onder controle te houden. Het is daarom essentieel om grip te houden op de toegangsrechten die mensen hebben tot applicaties en data. Dit is waar Identity & Access Management (IAM) aan bod komt, het beheer van identiteiten en rechten. IAM is een randvoorwaarde voor veilig (samen)werken.

Een pragmatische en cloud-ready benadering

Klassieke IAM-trajecten zijn vaak langdurig en kostbaar. Als IAM-specialisten begrijpen wij dat de druk hoog is om resultaten te leveren, en dat frustratie ontstaat als dat te lang duurt. Waarom zou je een IAM-expert moeten zijn om een veilige toegang tot je systemen te waarborgen? Wij geloven dat het makkelijker en sneller moet kunnen.

Het eenvoudiger oplossen van deze uitdagingen is ons dagelijks werk. Wij creëren een framework waarmee dit ook door niet IAM-specialisten kan worden bijgehouden. Onze aanpak is gebaseerd op een moderne, pragmatische en cloud-ready benadering. Slimme automatisering wordt toegepast waar dat mogelijk is en de verantwoordelijkheid wordt op de juiste plekken binnen de organisatie belegd. Hierdoor blijf je als CIO of CISO altijd in control.

Onze oplossing is gebaseerd op het automatiseren van de ID lifecycle. De behoefte wordt geanalyseerd op basis van reeds in de organisatie aanwezige data. Hieruit worden de ‘reasons for access’ afgeleid. Vervolgens gebruiken we deze data om waar mogelijk volledig geautomatiseerd rechten toe te kennen en in te trekken. Waar dat niet mogelijk is, houden we de processen van (self service) aanvraag, goedkeuring en certificering zo eenvoudig mogelijk.

Klaar om aan de slag te gaan?

Maak snel een afspraak en ontdek wat FuseLogic voor uw organisatie kan betekenen.

Plan een call
CTA background

Succesvol geïmplementeerd binnen 30 dagen

Door onze unieke aanpak kan uw organisatie binnen 10-30 dagen live gaan met een werkende IAM-omgeving.

Plan een call

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.