Plan een call
Plan een call
Home
Identity & Access Management

Binnen 30 dagen live

Identity & Access Management

Veilig toegang tot uw bedrijfsinformatie, maar dan snel en gemakkelijk? Wij helpen u met een pragmatische, cloud-ready Identity Management-oplossing.

Plan een afspraak
Identity en access management design element design element

Spanningsveld tussen veiligheid en snelheid

Bij een klassiek Identity Management-traject ligt veel focus op een voortraject van maanden of zelfs jaren, voordat de IAM-oplossing wordt geïmplementeerd en in gebruik kan worden genomen.
De pragmatische, geautomatiseerde oplossing van FuseLogic levert sneller resultaat en helpt beveiligingslekken, dataverlies of reputatieschade te voorkomen.

Lees ook: Wat is Identity & Access Management?

Design element Design element white
Pragmatische start identity management

Pragmatische start met Identity Management

De oplossing ligt in onze unieke aanpak op basis van data en automatisering, waarmee we zorgen voor een enorme versnelling van Identity Management-implementaties.

We nemen de bestaande organisatie en processen als startpunt, zonder overbodige theoretische rollenmodellen.

We faseren het project: zorgen voor snelle resultaten met een ‘think big, start small’-aanpak en bouwen op dat fundament samen met u verder aan het succes.

Design element Design element white
identity management automatisering

Automatisering van het joiner mover leaver-proces

We analyseren de Identity Management-behoefte op basis van reeds in uw organisatie aanwezige data waaruit we de ‘reasons for access’ afleiden.

Dit gebruiken we om geautomatiseerd rechten toe te kennen en in te trekken, en waar dat niet mogelijk is de processen van aanvraag, goedkeuring en certificering zo eenvoudig mogelijk te houden.

Lees ook: Wat is provisioning?

Design element Design element white
cloud identity management

100% cloud, minimale inspanning

Onze Identity Management-aanpak is gericht op een minimale inspanning van uw organisatie en snelle levering van een concrete oplossing waar u zelf mee vooruit kunt.

Met standaard koppelingen naar duizenden cloudapplicaties is onze 100% cloud identity-oplossing perfect voor uw hybride IT-landschap.

Design element Design element white
identity management gebruiksgemak self service

Gebruiksgemak en
self-service mogelijkheden

We leggen de nadruk op gebruiksgemak en toegevoegde waarde voor de gebruikers. De Single Sign-on functionaliteit zorgt dat gebruikers slechts één keer hoeven in te loggen. Door dit te combineren met multifactor authenticatie zorgen we er ook voor dat dit altijd veilig gebeurt.

En de self service-mogelijkheden zorgen dat gebruikers veel zelf kunnen regelen, zodat de werkdruk op de IT-afdeling zal afnemen.

Design element Design element white
identity management flexibiliteit en controle

Flexibiliteit en controle

Automatisering van het joiner mover leaver-proces zorgt voor veel meer flexibiliteit, zonder de grip op toegang te verliezen.

Elke verandering van rol of functie wordt waar mogelijk geautomatiseerd vertaald naar de juiste toegangsrechten, en het wordt veel eenvoudiger om nieuwe applicaties snel aan de juiste medewerkers beschikbaar te stellen.

Identity Management at the speed of business

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management-projecten te versnellen. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.

Neem contact op met ons om te bespreken hoe wij uw bedrijf beter kunnen beschermen en de productiviteit van uw gebruikers kunnen verhogen.

Plan een call

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.