Plan een call
Plan een call
Home
Identity & Access Management

 

Sneller aan de slag met Identity & Access Management

 

Geautomatiseerde IAM-oplossingen gericht op gebruiksgemak en self-service mogelijkheden en met behoud van veiligheid en grip op toegangsrechten geven u meer flexibiliteit.

Plan een afspraak
fuselogic-sfeerfoto-2151 (Aangepast) design element design element

Het spanningsveld tussen veiligheid en snelheid

Identiteits- en toegangsbeheer is een belangrijke uitdaging, met de noodzaak om bedrijfsinformatie veilig te houden en tegelijkertijd snel en eenvoudig toegang te bieden. Investeren in een pragmatische en geautomatiseerde oplossing levert sneller resultaat en helpt ernstige gevolgen te voorkomen zoals beveiligingslekken, dataverlies, reputatieschade en vertraging bij toegang tot en gebruik van applicaties met productiviteitsverlies.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2110 (Aangepast)

Pragmatisme is een betere start

Traditionele IAM-projecten vereisen veel tijd en inspanning voordat de oplossing geïmplementeerd en in gebruik genomen kan worden.

Met Fuselogic start u bij uw bestaande organisatie en processen, zonder overbodige theoretische rollenmodellen. We bouwen samen verder op een "think big, start small" basis, waardoor u snel resultaten ziet en uw team of organisatie steeds enthousiaster wordt over de mogelijkheden.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2219 (Aangepast)

Automatisering van het joiner mover leaver-proces

U gaat gebruik maken van een unieke aanpak die is gebaseerd op data en automatisering, waarbij bestaande data de basis is om rechten automatisch toe te wijzen en in te trekken. Aanvullende aanvraag-, goedkeurings- en certificeringsprocessen worden zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Design element Design element white

Een 100% cloud-oplossing met minimale inspanning

Met een cloud-mindset en standaard koppelingen naar duizenden cloud applicaties is onze 100% cloud oplossing met minimale inspanning te implementeren en geschikt voor elk hybride IT-landschap.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1929 (Aangepast)

Gebruiksgemak en
self-service mogelijkheden

Onze focus ligt op gebruiksgemak en toegevoegde waarde voor de gebruikers, met single sign-on, multifactor authenticatie en self-service-mogelijkheden.

Dus uw gebruikers hoeven slechts één keer in te loggen om toegang tot applicaties te krijgen en regelen veel zelf via de self-service mogelijkheden waardoor de druk op uw IT-afdeling zal afnemen. 

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2066 (Aangepast)

Meer grip op toegangsrechten

De automatisering van het joiner mover leaver-proces geeft u meer flexibiliteit, zonder grip op toegang te verliezen. Veranderingen in functies en rollen worden waar mogelijk automatisch vertaald naar de juiste toegangsrechten, en het wordt eenvoudiger om nieuwe applicaties snel beschikbaar te stellen.

Identity Management at the speed of business

Met de IAM-oplossingen van Fuselogic kunt u zich concentreren op het beschermen van uw bedrijf, terwijl uw gebruikers gemakkelijk en veilig kunnen inloggen.

Neem contact op met ons team van experts zodat u kunt bepalen hoe wij uw bedrijf beter kunnen beschermen tegen cyberdreigingen en tegelijkertijd de productiviteit van uw gebruikers kunnen verhogen.

Plan een call

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende IAM-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.