Plan een call
Plan een call
Home
Customer Identity & Access Management

 

Betere digitale klantervaringen

 

Customer Identity & Access Management

 

De digitale ervaringen van klanten geoptimaliseerd met Customer Identity en Access Management (CIAM).

Plan een afspraak
fuselogic-sfeerfoto-2031 (Aangepast) design element design element

Eenvoudige en veilige toegang tot informatie

Het bieden van eenvoudige, veilige toegang tot informatie voor uw klanten is van groot belang. Maar het beheer van klant identiteiten en toegang kan een uitdaging zijn. Bij de ontwikkeling van apps, website en portals voor klanten is identiteitsbeheer vereist voor de aanmelding en verwerking van gebruikersaccounts. U wilt innovatie niet frustreren, maar tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat uw klanten veilig en efficiënt kunnen inloggen en interacteren met uw organisatie. 

Lees ook: Wat is Customer Identity and Access management (CIAM)?

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2209 (Aangepast)

Innovatie zonder compromissen

Het moderne CIAM-platform van Fuselogic is gebaseerd op Okta Customer Identity Cloud, powered by Auth0. Dit platform levert standaard alle belangrijke functies en is snel te implementeren. Zo kunt u innoveren zonder compromissen te hoeven maken.

Van aanmelden tot afmelden biedt onze oplossing een veilige, geoptimaliseerde digitale ervaring voor uw klanten, waardoor u van bezoekers trouwe klanten kunt maken.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2172 (Aangepast)

Gebruiksgemak en kortere time-to-market

Uw klanten zijn het gemak, service en eenvoud van Facebook en Google gewend en verwachten dat ook van uw organisatie. U wilt inloggen voor klanten dus zo eenvoudig mogelijk maken met zo min mogelijk wachtwoorden en andere beveiligingsopties.

Met de oplossing van Fuselogic kunnen app-ontwikkelaars en security teams de time-to-market verkorten en waardevolle klantdata verzamelen, met een positieve invloed op de omzet.

Bovendien is het mogelijk om met geavanceerde opties zoals single sign-on en self-service password reset, klanten zoveel mogelijk zelf te laten regelen zonder een supportdesk nodig te hebben. De Fuselogic-oplossing werkt op zowel computers en laptops als smartphones en tablets.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2208 (Aangepast)

Frustratie zal leiden tot afhakers

Met passwordless als onderdeel van onze CIAM-oplossing kunnen uw klanten snel, makkelijk en veilig inloggen in uw webshop, portal of applicatie, zonder wachtwoorden en zonder gedoe. Dit verbetert de ervaring van de klant in alle digitale interactie met uw organisatie vanaf de eerste dag en kan een positieve impact hebben op uw e-commerce conversie.

Want een gebruiker die gefrustreerd is door een onhandig inlog- of afrekenproces kan zijn winkelmandje achterlaten zonder een aankoop te doen.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1917 (Aangepast)

Verhoogt de veiligheid

Veiligheid is natuurlijk ook een belangrijk aspect voor u want klanten vertrouwen hun persoonlijke gegevens toe aan uw bedrijf. De Fuselogic CIAM-oplossing helpt te voldoen aan de AVG en biedt multi-factor authentication (MFA) om applicaties en data extra te beschermen.

Bovendien kunt u de automatisch opgeslagen acties inzien, zodat u extra controle en veiligheid heeft en kunt aantonen dat u de juiste maatregelen hebt genomen om klantgegevens te beschermen.

Identity Management at the speed of business

Met de CIAM-oplossingen van Fuselogic verbetert u de customer experience en het gevoel van veiligheid bij uw klanten. Neem contact op met ons team van experts zodat u kunt bepalen hoe wij u verder kunnen helpen!

Plan een afspraak

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic
SOLUTION PAPER

Identity Management at the speed of business

Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij hoe complex, kostbaar en frustrerend Identity & Access Management-projecten kunnen zijn. Of beter gezegd: konden zijn.

Want wij leveren Identity Management at the speed of business: sneller en goedkoper, zonder in te leveren op security en gebruiksgemak. Ontdek hoe je dit ook voor jouw organisatie kunt realiseren.