Plan een call
Plan een call
Home
Okta-implementatie
Naar een 'next level digitale ervaring' met FuseLogic en Okta

 

Okta-implementatie

Prettige digitale ervaringen voor medewerkers en klanten, zonder compromissen en risico’s.

Neem contact op
fuselogic-sfeerfoto-2151 (Aangepast) design element design element

Bij een moderne onderneming is het belangrijk dat uw toegang tot applicaties en data efficiënt, veilig en gebruiksvriendelijk is. Dat is waar Okta en FuseLogic in beeld komen. Als de toonaangevende leverancier van Okta met 15 jaar ervaring en meer dan 40 succesvolle implementaties, helpen wij organisaties sneller en beter Identity Management te verwezenlijken. Bij FuseLogic implementeren wij professionele Identity Management-oplossingen gebaseerd op Okta, de cloud standaard voor Identity Management. 

Onze Okta-certificeringen

Workforce badge
Workflows badge
WIC badge
ASA badge
Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2110 (Aangepast)

Experts staan voor u klaar

Samenwerken met Fuselogic betekent profiteren van onze uitgebreide kennis van het Okta-platform, waaronder standaardfuncties als MFA, SSO en passwordless, plus integratie met HR-systemen en Active Directory.

Dankzij onze aanpak kunt u het proces van rechten toekennen en intrekken automatiseren, waardoor u altijd in control bent. Met onze ‘think big, start small’ aanpak en focus op het voortbouwen op het fundament van het eerste succes, zult u snel resultaten zien en merken dat het project snel en overzichtelijk uitgevoerd wordt.

Design element Design element white
Fuselogic-1668 (Aangepast)

Okta Workforce Identity Cloud

Met Okta Workforce Identity Cloud krijgen uw medewerkers op elk device en vanaf elke locatie veilig toegang tot applicaties en data. Hierdoor kunt u zich richten op strategische prioriteiten, zoals innovatie en kostenreductie, terwijl de toegang tot applicaties en data nog steeds veilig en gebruiksvriendelijk is.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2222 (Aangepast)

Okta Identity Governance & Administration

Met Okta Identity Governance & Administration heeft u altijd inzicht en controle over wie toegang heeft tot uw applicaties en data, wie toegang zou moeten hebben en hoe die toegang gebruikt wordt. Dit verlaagt het risico op security-incidenten, maakt u compliant en voorbereid op audits en stroomlijnt uw IT- en bedrijfsprocessen.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1929 (Aangepast)

Okta Customer Identity Cloud

Customer Identity & Access Management gaat verder dan alleen een inlogvenster. Het beveiligt elke interactie met de klant en zorgt voor een prettige digitale ervaring.

Met Customer Identity Cloud van Okta, powered by Auth0, kunt u innoveren zonder compromissen. Van aanmelden tot afmelden biedt u een veilige, geoptimaliseerde ervaring waardoor bezoekers trouwe klanten worden.

App-ontwikkelaars en security teams kunnen de time-to-market verkorten, waardevolle klantgegevens verzamelen en de omzet verhogen.

Design element Design element white
Fuselogic-1708 (Aangepast)

Okta Privileged Access

Met Okta Advanced Server Access (ASA) vermindert u risico's voor uw organisatie door middel van snel implementeerbare en gebruiksvriendelijke PAM-functies voor servers, inclusief privileged access governance, credential vaulting, session recording en rapportages over compliancy.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2138 (Aangepast)

Okta Partner of the Year

FuseLogic is verkozen tot Okta Partner of the Year in Noord-Europa voor het realiseren van de meeste succesvolle Okta projecten. Ook wereldwijd behoort FuseLogic tot de Okta Champions League met gecertificeerde Okta consultants op het hoogste niveau.

Bij FuseLogic krijgt u het beste van beide werelden: hoog niveau gecertificeerde Okta-expertise en 'best practices' gebaseerd op meer dan 15 jaar Identity Management ervaring.

Ervaar Okta zelf

Maak 30 dagen gratis gebruik van Okta. Bent u overtuigd van de voordelen die Okta biedt? Dan helpen wij u graag met een pragmatische, snelle implementatie.

Start mijn gratis proefperiode

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.