Plan een call
Plan een call
Home
Okta-implementatie

Okta Partner of the Year

Okta-implementatie

Fuselogic is de nr. 1 Okta-partner met 15 jaar ervaring en meer dan 40 succesvolle en snelle implementaties.

Het is onze missie om organisaties te helpen met sneller, beter en efficiënter Identity Management op basis van Okta, de uitvinder van Identity Management in het cloud-tijdperk.

fuselogic-sfeerfoto-2151 (Aangepast) design element design element

Controle op de toegang tot applicaties en data is belangrijk. U wilt snel nieuwe applicaties in gebruik kunnen nemen. Maar wel veilig, gebruiksvriendelijk en met maar één keer inloggen. FuseLogic implementeert professionele IAM-oplossingen op basis van Okta, de cloud Identity Management-standaard.

Onze Okta-certificeringen

Workforce badge
Workflows badge
WIC badge
ASA badge
Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2110 (Aangepast)

Wij gaan verder

Het Okta-platform kent voor ons geen geheimen. Naast de inrichting van standaard functies zoals multifactor authenticatie (MFA), single sign-on (SSO) en Passwordless koppelen wij Okta met HR-systemen en Active Directory-omgevingen.

De daarin vastgelegde data vertalen wij naar geautomatiseerd toekennen en intrekken van rechten, waardoor u altijd in control bent. We faseren het project: zorgen voor snelle resultaten met een think big, start small aanpak en bouwen op dat fundament samen met u verder aan het succes. Hierdoor reduceren we de complexiteit en kunt u binnen 30 dagen live zijn.

Design element Design element white
Fuselogic-1954 (Aangepast)

Okta Workforce Identity Cloud

Beveilig uw applicaties en zorg tegelijkertijd voor een geoptimaliseerde digitale ervaring voor uw medewerkers. Met Okta Workforce Identity Cloud kan iedereen in uw organisatie veilig werken, op elk device en vanaf elke locatie.

Identity Management op basis van Okta zorgt voor gemakkelijke en veilige toegang tot applicaties en data, zodat u zich kunt richten op andere strategische prioriteiten zoals innovatie en kostenreductie.

Design element Design element white

Okta Identity Governance & Administration

Met Okta Identity Governance & Administration heeft u aantoonbaar en bewijsbaar inzicht in, en controle over:

  • wie toegang heeft tot applicaties en data;
  • wie toegang zou moeten hebben;
  • en hoe zij die toegang gebruiken.

Hiermee verlaagt u het risico op security-incidenten, bent u compliant en voorbereid op audits, en kunt u IT- en bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-1929 (Aangepast)

Okta Customer Identity Cloud

Customer Identity & Access Management is zoveel meer dan alleen maar het inlogvenster: het omvat het beveiligen van elke klik tot het binnenhalen en vasthouden van klanten.

Met Okta Customer Identity Cloud kunt u innoveren zonder compromissen. Van aanmelden tot afmelden biedt u een veilige, geoptimaliseerde en prettige digitale ervaring waarmee u van bezoekers trouwe klanten maakt.

Met Customer Identity Cloud kunnen app-developers en securityteams de time-to-market verkorten, waardevolle klantdata verzamelen en de omzet laten stijgen.

Design element Design element white
Fuselogic-1702 (Aangepast)

Okta Privileged Access

Met Okta Advanced Server Access (ASA) vermindert u risico's voor uw organisatie door middel van snel implementeerbare en gebruiksvriendelijke PAM-functies voor servers, inclusief privileged access governance, credential vaulting, session recording en rapportages over compliancy.

Design element Design element white
fuselogic-sfeerfoto-2138 (Aangepast)

Okta Partner of the Year

FuseLogic is verkozen tot Okta Partner of the Year van Noord-Europa met de meeste succesvolle Okta projecten. Ook wereldwijd behoort FuseLogic tot de Okta Champions League met het hoogste niveau gecertificeerde Okta consultants.

Bij FuseLogic krijgt u het beste van twee werelden: hoog niveau gecertificeerde Okta expertise en ‘best practices’ op basis van meer dan 15 jaar Identity Management ervaring.

Test Okta 30 dagen gratis

Maak 30 dagen gratis gebruik van Okta om de beveiliging te verhogen, de productiviteit van gebruikers te verbeteren en de IT-afdeling efficiënter te laten werken.

Start mijn gratis proefperiode

FuseLogic insights

De nieuwste ontwikkelingen en 'best practices' op het gebied van Identity Management en Identity Governance.

FuseLogic
SOLUTION PAPER

Identity Management at the speed of business

Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij hoe complex, kostbaar en frustrerend Identity & Access Management-projecten kunnen zijn. Of beter gezegd: konden zijn.

Want wij leveren Identity Management at the speed of business: sneller en goedkoper, zonder in te leveren op security en gebruiksgemak. Ontdek hoe je dit ook voor jouw organisatie kunt realiseren.