Plan een call
Plan een call
Bedrijfsomvang

1.200+

Hoofdkantoor

Hilversum

Branche

Media

Lancering

Binnen 30 dagen

“FuseLogic heeft Okta succesvol geïmplementeerd binnen RTL. Okta is gefaseerd geïntroduceerd, waarbij in de eerste fase het Okta-portaal is neergezet, gekoppeld met Office365 en het bestaande in- en uitdienstproces via Umra.

In de vervolgfasen zijn webapplicaties toegevoegd. FuseLogic is daarbij zelfstandig en enthousiasmerend te werk gegaan en heeft met deskundigheid de benodigde informatie binnen RTL opgehaald en de webapplicaties ontsloten via Okta.

Het gemak van één portaal met single sign-on en de security-verbetering met de authenticatie via het bronsysteem met multi-factor authenticatie heeft gebruikers én het security-team tot tevreden Okta-gebruikers gemaakt. Dank FuseLogic voor de soepele implementatie!”

Sylvia Elzinga, Programmamanager Security, RTL Nederland

FuseLogic
SOLUTION PAPER

Identity Management at the speed of business

Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij hoe complex, kostbaar en frustrerend Identity & Access Management-projecten kunnen zijn. Of beter gezegd: konden zijn.

Want wij leveren Identity Management at the speed of business: sneller en goedkoper, zonder in te leveren op security en gebruiksgemak. Ontdek hoe je dit ook voor jouw organisatie kunt realiseren.