We investeren in kennis
Kennis en ervaring (verder) uitbouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij investeren in het onderling uitwisselen van kennis, delen onze kennis en ervaringen met klanten en participeren in kennisplatforms. Dit levert een win-winsituatie op: wij worden nóg sterker in dat wat we doen, de klant profiteert van onze aanwezige intelligentie, best practices en het buiten kaders denken.

Werkbare oplossingen
Ons vertrekpunt is altijd de dagelijkse realiteit van de klant, we blijven daarmee weg bij een alleen theoretisch kader. We zorgen voor heldere, werkbare oplossingen, ook in zeer complexe omgevingen.

Richtinggevend
In ons denken en handelen staat de situatie van de klant, de wijze waarop de organisatie werkt, centraal. We communiceren met architecten, richten het systeem in. En we nemen initiatief. Onze kennis en ervaringen nemen we mee naar de klant en delen we met hen. Zo kunnen we richting geven, adviseren en werken aan de best mogelijke oplossing voor de klant.

Vertrouwen
Binnen de security is vertrouwen een belangrijk goed. Op dagelijkse basis wordt er met gevoelige data als persoonsgegevens gewerkt. FuseLogic gaat volgens de toonaangevende richtlijnen van Nederland ICT te werk. Deze zijn terug te vinden in onze Datapro certificering.

MEDEWERKERS

Kees Hendriks
IAM Consultant

In dienst vanaf 2016

“Er heerst bij ons een hele fijne sfeer en we doen er alles aan om samen tot een goed eindproduct te komen.”

Richard Voorintholt
IAM Consultant

In dienst vanaf 2007

“Een club van enthousiaste, intelligente en bescheiden mensen. We delen onze visie over waarom dingen wel en juist niet werken.”

Arno Derks
IAM Consultant

In dienst vanaf 2015

“Binnen FuseLogic is iedereen gelijk en ieders input wordt gewaardeerd. Er is veel vrijheid om je eigen mogelijkheden te ontdekken.”

David Kalff
IAM Consultant

In dienst vanaf 2008

“Een bedrijf dat we samen verder ontwikkelen.”

Leon Oud
Directeur (en oprichter)

vanaf 2007

“Een bijzonder team van intelligente mensen die naar elkaar kunnen luisteren, waardoor uitzonderlijk goede ideeën ontstaan.”

Bert Dondertman
Technisch Directeur

In dienst vanaf 2007

“Dagelijks tonen we aan dat het geheel meer is dan de afzonderlijke individuen.”

Joost Koiter
IAM Consultant

In dienst vanaf 2011

“We werken zelfstandig in teamverband.”

Roland Kokx
IAM Consultant

In dienst vanaf 2014

“Wat we doen en laten, hoe we zaken aanpakken; vrijwel alles wordt in gezamenlijkheid bepaald. Je bent deel van de beslissing.”

WERKEN BIJ FUSELOGIC

Bij FuseLogic heerst een informele, open en professionele werksfeer. Wij zijn wars van bureaucratie. Ideeën en initiatieven worden gewaardeerd, eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen vinden we belangrijk. Het draait bij ons niet alleen om de tools, maar vooral om inzicht en overzicht.

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken. Je moet echt een verschil kunnen maken. Kunnen denken in mogelijkheden, het overzicht kunnen houden, oplossingsgericht zijn en pragmatisch denken en handelen. Pas dit bij jou? Dan maken we graag kennis met je. Hier kun je vast kennismaken met ons.