Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
11 april 2023

FuseLogic behaalt hoogste niveau Okta-partnerstatus

FuseLogic

Fuselogic heeft in het gloednieuwe Okta-partnerprogramma direct het hoogste Apex-niveau behaald. Dit is het resultaat van ons commitment naar Okta en onze investeringen in ons Okta-partnership.

Voordeel voor onze klanten

FuseLogic heeft het hoogste niveau qua training, certificering en kennis. In combinatie met onze unieke aanpak en ‘best practices’ levert dat voor onze klanten een ongekende versnelling van Identity & Access Management-implementaties op.

Okta Apex partner badge 300x300

Identity: van tool naar strategische investering

Identity is een snelgroeiende markt die zich op het snijvlak van cloud, digitale transformatie en cyberbeveiliging bevindt. Vanwege de impact die al deze aspecten op de bedrijfsvoering hebben zien organisaties de investeringen in identity steeds vaker als een meerjarige strategische beslissing in plaats van de aankoop van een tool.

Eisen aan Okta-partners

Dit stelt ook eisen aan de Okta-partner community. Daarom heeft recent Okta het nieuwe Elevate-partnerprogramma gelanceerd, wat focust op de erkenning en beloning van partners. Hiermee speelt Okta in op de behoefte aan meer strategische samenwerking tussen Okta en partners, maar ook tussen klanten en partners op het gebied van Identity.

FuseLogic is Okta Apex-partner

Het programma kent meer flexibiliteit in partnerniveaus waarin achtereenvolgend de volgende niveaus doorlopen kunnen worden: Activate, Amplify, Ascend en Apex. Met dit nieuwe partnerprogramma worden nieuwe partnerbadges gelanceerd, zodat klanten in één oogopslag het niveau van hun Okta-partner kunnen bepalen. Wilt u meer weten over de Okta-oplossingen, of onze unieke aanpak? Neem dan contact met ons op.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende IAM-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.