Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
1 september 2023

FuseLogic als eerste gecertificeerd: Okta Developer - CIC

FuseLogic

Okta lanceert binnenkort een nieuwe certificering: ‘Okta Developer – Customer Identity Cloud’. Twee van onze consultants mochten meedoen met de laatste invitation only bèta van dit examen. Nadat ze dat beiden hebben gehaald, zijn ze nu officieel gecertificeerd.

2x Okta Certified Developer

Collega’s Joost en Kees mogen zich nu - naast hun andere Okta-certificeringen - Okta Certified Customer Identity Cloud Developer noemen. Dit is opnieuw een mooie bevestiging van ons commitment en leidende positie als toonaangevende Nederlandse Okta-partner. Het voordeel voor onze klanten is een snelle, probleemloze implementatie van customer identity & access management (CIAM) op basis van Okta Customer Identity Cloud (voorheen ook wel bekend als Auth0).

Over de Okta-certificering

Okta schrijft over de certificering: ‘Okta Certified Customer Identity Cloud Developers zijn technisch onderlegd in het bouwen van veilige, naadloze ervaringen met behulp van Okta API's en SDK's. Ze hebben ervaring met het werken met RESTful API's en het ontwikkelen van webapplicaties. Ze hebben een excellent begrip van authenticatie- en autorisatiestandaarden zoals OpenID Connect (OIDC) en OAuth, evenals hoe Okta deze standaarden ondersteunt voor het bouwen van authenticatie, flexibele autorisatie en rolgebaseerde toegangscontrole.’

Meer weten?

Wilt u meer weten over Okta of onze unieke aanpak waarmee u binnen 30 dagen live kunt? Download dan het solution paper ‘IM fast, easy & ReadytoUse
of neem direct contact met ons op.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.