Plan een call
Plan een call
Organisatie-omvang

250+ medewerkers

Hoofdkantoor

Amsterdam

Branche

Financiële dienstverlening

Het Bitvavo-platform werd gelanceerd in 2018, met als doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo platform. Vandaag de dag is Bitvavo één van Europa's grootste crypto exchanges.

IAM-implementatie
“Bitvavo is bij FuseLogic uitgekomen omdat wij op zoek waren naar een implementatiepartner die aansloot bij onze manier van denken. Waarbij we zaken niet moeilijker maken dan nodig is, maar pragmatisch en efficiënt naar de beste oplossing toewerken. Binnen één maand waren we live en was de toegevoegde waarde van Okta zichtbaar voor al onze werknemers."

De ervaringen met FuseLogic
"FuseLogic stelde zich tijdens het project flexibel op. Door de pragmatische benadering verliep het proces snel en doelgericht. Door de heldere projectplanning die vooraf door FuseLogic is opgesteld was duidelijk wat er vanuit ons verwacht werd. Ondanks uitdagingen bij het koppelen van ons HR-systeem is het ze gelukt om de door hen gestelde deadlines te halen, waarbij ook nog eens 30% minder consultancyuren zijn verbruikt dan in eerste instantie geschat! Sneller dan verwacht én minder budget besteed, dat vind ik nou een goede zaak."

Lesley Tank, IT Manager Bitvavo

FuseLogic
SOLUTION PAPER

Identity Management at the speed of business

Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij hoe complex, kostbaar en frustrerend Identity & Access Management-projecten kunnen zijn. Of beter gezegd: konden zijn.

Want wij leveren Identity Management at the speed of business: sneller en goedkoper, zonder in te leveren op security en gebruiksgemak. Ontdek hoe je dit ook voor jouw organisatie kunt realiseren.