Plan een call
Plan een call
Nieuws
Leestijd 1 min
11 april 2023

FuseLogic aanwezig op Heliview Identity & Access Management 2023

FuseLogic
Heliview IAM23

Op 23 mei vindt het Heliview-congres Identity & Access Management plaats. Dit is hét Nederlandse congres over het beheer en de toegang van digitale identiteiten. Inmiddels al weer voor de 17e keer laten IAM-experts, securityspecialisten en IT-managers zich hier in korte tijd informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden om hun IAM wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant in te richten.

Ontmoeten we elkaar daar?

Dit is hét congres om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IAM. Als IAM-expert met meer dan 15 jaar ervaring is FuseLogic uiteraard op dit congres aanwezig en onze consultants kunnen u alles vertellen over “Identity Management at the speed of business” of onze Identity Governance-aanpak. Het congres is gratis toegankelijk wanneer u voldoet aan de inschrijfvoorwaarden van Heliview.

Cyberellende was nog nooit zo leuk (Aangepast)

 

Gratis boek

Deelnemers die zich via onze website hebben aangemeld, kunnen op onze stand gratis het boek 'Cyberellende was nog nooit' zo leuk van Chris van het Hof krijgen.

 

 

 

Thema: IAM en het verschil tussen identiteiten

Het congres beslaat zowel het segment Workforce IAM als CIAM en gaat over toegang tot digitale informatie of diensten op basis van een geverifieerde identiteit. IAM is een proces dat steeds weer nieuwe uitdagingen kent. Om een paar uitdagingen te benoemen:

  • bedrijven maken meer gebruik van hybride en multi-cloudomgevingen;
  • werknemers werken vaker vanaf verschillende locaties;
  • klanten willen via elk device kunnen inloggen.

Kortom: digitaal vertrouwen is vereist bij elke interactie, via elk kanaal en wordt steeds complexer. Laat u daarom inspireren en maak kennis met experts die deze uitdagingen al te lijf gingen.

Graag tot ziens op dinsdag 23 mei in Apeldoorn!

Het FuseLogic team.

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende IAM-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.