Plan een call
Plan een call
Nieuws
13 februari 2024

Terugblik Security Leadership congres 2024

FuseLogic

Op 6 februari was FuseLogic samen met Okta als sponsor aanwezig op het Heliview evenement Security Leadership 2024. Joost Koiter, senior consultant bij FuseLogic, verzorgde een presentatie over ‘Identity Lifecycle and Governance at the speed of business’.

Herkenbare IAM-uitdagingen

Het was een relatief kleinschalig evenement op strategisch niveau. De break-out sessie die Joost verzorgde trok veel interesse. Er was onder de aanwezigen veel herkenning over de uitdagingen rond Identity Management en Identity Governance die hij schetste, en interesse in de unieke aanpak van FuseLogic om dat te versnellen en vergemakkelijken.

Meer weten?

Heeft u dit congres gemist en wilt u meer weten van Identity Management at the Speed of Business? Binnenkort organiseren wij een uitgebreidere sessie over dit onderwerp inclusief een presentatie door een van onze experts op het gebied van Identity Governance, en een uitgebreide demonstratie. Klik hier om hiervan op de hoogte te blijven.

Sfeerimpressie

Heliview Security Leadership 2024 (6)
Heliview Security Leadership 2024 (15)
Heliview Security Leadership 2024 (1)
Heliview Security Leadership 2024 (3)
Heliview Security Leadership 2024 (11)

Abonneer en ontvang nieuws en updates van FuseLogic

Design icon
FuseLogic,
Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring hebben we best practices ontwikkeld om Identity Management projecten te versnellen. Wij leveren Identity Management oplossingen. Maar dan sneller, gemakkelijker en goedkoper. Hierdoor bent u snel ‘in control’ en volgt Identity Management de snelheid van de business, in plaats van andersom.
FuseLogic

Klaar om aan de slag te gaan?

Wilt u weten hoe uw volgende Identity Management-oplossing veel sneller en gemakkelijker kan worden gerealiseerd?
Download dan ons gratis whitepaper ‘IM fast, easy & ReadytoUse’.